Om oss

Den rimelige utfordreren
Hvem er vi?
Christiania Taxi så dagens lys den 1. august 2006, som Oslos femte taxisentral. Vi er allerede den tredje største sentralen i Oslo. Nesten 300 taxier fra Christiania Taxi står til din disposisjon 24 timer i døgnet, 365 dager i året - og vi er i stadig vekst.


Visjon og mål for Christiania Taxi
Vi skal være den ledende taxisentralen i Oslo, med best tilgjengelighet, lavest pris og best service for Oslos taxikunder. Vi skal være førstevalget til de som bruker taxi i Oslo og ha de mest fornøyde medarbeiderne i bransjen. Christiania Taxi skal nå sine mål ved å bygge videre vekst på eiernes og sjåførenes kompetanse.
 

Skal du forhåndsbestille taxi?
Ønsker du å forhåndsbestille taxi i god tid før du skal reise? Hos Christiania Taxi får du ingen ekstrakostnader ved forhåndsbestilling. Hvorfor skal vi ta betalt når du gjør jobben vår mer forutsigbar?
 
Christiania Taxi ønsker flere løyvehavere
Kjære løyvehaver! Vi håper at du vil vurdere å knytte din virksomhet opp mot Christiania Taxi. Det er din erfaring og kompetanse vi ønsker å bygge virksomheten videre på. Skulle du ønske å flytte til oss, hadde vi naturligvis blitt glade for det. Vi vil gjerne vite hva som er viktig for deg når du skal velge mellom konkurrerende taxisentraler. Da kan vi ta dette i betraktning når vi legger planene for tiden fremover. Vi ber deg derfor fylle ut følgende skjema:
> Skjema for løyvehaver
 
Taxisjåfør til våre løyvehavere
Kjære taxisjåfør! Vi håper du vil vurdere å kjøre for løyvehavere tilknyttet Christiania Taxi i framtiden. Skulle du ønske å slå følge med oss, hadde vi naturligvis blitt glade for det. Vi vil gjerne få vite hva du legger vekt på, og som er viktig for deg i ditt yrke som taxisjåfør. Da kan vi ta dette i betraktning når vi legger planene for framtyiden. Vi ber deg derfor fylle ut følgende skjema:
> Skjema for sjåfører