Tjenester

Persontransport
Vår hovedoppgave er å frakte mennesker fra A-B. Vi frakter deg trygt og billig til ditt bestemmelsessted. Ved forhåndsbestilling koster det deg ingenting før du setter deg inn i taxien.

For bestilling av Christiania Taxi ringer du 02 365.
 
VIP-pakketransport
Haster det å få frem et brev eller en pakke? Ring oss, og vi kommer umiddelbart. Vi har ingen ekstra avgifter. Du får en bedre og biligere tjeneste. Er det spesielle behov knyttet til leveransen, for eksempel underskrift, så påtar vi gjerne den jobben også.

For bestilling av vår VIP-pakketransport: Ring 02 365.
 
Christiania Taxi skal være billigst til Gardermoen
Skal du til flyplassen? Vi bringer deg til Gardermoen fra 590 kroner, avhengig av hvor du bor i Oslo.

Vi tåler en sammenligning! Ved forhåndbestilling gjelder følgende priser:

Mandag - fredag mellom klokken 06:00 og 17:00: Fra 590 kroner. Kveld/natt/helg: Fra 780 kroner, Høytid: Fra 890 kroner.

Bestill din flytaxi fra Christiania Taxi på telefon 02 365.

Tilbakemelding
For at vi som selskap skal bli best mulig, er vi avhengige av tilbakemelding fra deg som kunde. Vi vil sette stor pris på om du vil bruke et par minutter på skjemaet under og sende det til oss. Da får vi vite hvordan du/ dere opplevde turen. Vi tar gjerne imot både ris og ros.
Kjære framtidige passasjer! Christiania Taxi vil gjerne bli ditt nye bekjentskap i taxibransjen. Vi ønsker å legge alt til rette for å kunne tilby deg de beste tjenestene og den beste servicen til en hyggelig pris, når du i framtiden har behov for en taxitur.  For å kunne gjøre det, vil vi gjerne ha din tilbakemelding, slik at vi også kan ta DINE ønsker og behov i betraktning når vi skal planlegge tjenestetilbudet. Derfor vil vi be deg ta 2 minutter og fylle ut følgende skjema:
> Skjema for privatkunder