Offentlig sektor

Christiania Taxi har i en årrekke levert fremragende tjenester til flere offentlige leverandører. Våre grunnverdier som profesjonalitet, nøyaktighet og vennlighet speiles i vår utførelse av tjenestene. Som leverandør er vi opptatt av å levere tjenester med høy kvalitet.

Våre offentlige kunder består i dag av blant annet:

Pasientreiser (PT-kjøring)

Vi transporterer personer med behov for medisinsk hjelp, med forutsetningen om å tilrettelegge turene etter pasientenes ønsker. Christiania Taxi er stolte over å meddele at vi har hatt denne kontrakten i snart fire år. Vi legger alt til rette for å videreføre avtalen i ytterligere fire år.

NSB

Vi har ansvaret for å frakte NSB-ansatte rundt om i Oslo By. Vi stiller også raskt til rådighet ved eventuelle avvik som måtte inntreffe NSB og deres ansatte, som for eksempel uforutsette stans i togtransporten i hovedstaden.

UDI

Vi frakter og leverer transporttjenester til UDI. Kontrakten innebærer blant annet at vi som leverandør skal til enhver tid ha store biler tilgjengelig for frakt av større menneskegrupper, med flere passasjerer. Erfaringsmessig har dette vært et ansvarsområde vi har prestert godt i, og har som mål å fortsette å levere tilpassede løsninger for våre kunder.

Videre vekst

Christiania Taxi har gjennom flere års samarbeid med offentlige kunder, bemerket seg som en tilpasningsdyktig leverandør av skredersydde løsninger, sammen med kunden. Det betyr at vi har alle forutsetninger til rette for å kunne levere tjenester til enda flere offentlige kunder, og påta oss nye ansvarsområder.