Bruk appen

For en effektiv og rask bestilling, anbefaler vi at du bruker Christiania Taxi-appen. Last den ned i dag. Den er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Med vår gratis bestillingsapp har du alltid en drosje – rett i lomma. Appen er rask i bestilling, og gir forutsigbarhet for deg som kunde. Den finner automatisk din henteadresse, og viser din plassering på kartet. Du kan også manuelt skrive inn henteadressen. Når du bestiller, vil den automatisk finne den nærmeste taxien for deg, og du kan følge taxien på kartet etter at den har takket ja til turen.

Du kan også med enkle tastetrykk vurdere turen, og gi oss tilbakemelding etter endt tur – enten det er ris eller ros.

Alle brukere må registrere seg første gangen de tar i bruk appen. Registreringen er for din sikkerhet, slik at vi vet hvem vi kommuniserer med, og for at mobilnummeret ikke blir misbrukt.

Makspris

Dersom du bestiller en tur gjennom appen vår, vil du alltid få en makspris å forholde deg til. Maksprisen vil være GPS-basert, og kan aldri overstige det beløpet du får oppgitt på turen. Prisen kan derimot bli lavere, dersom turen tar kortere tid enn angitt ved bestilling. Maksprisen er gjeldende hele tiden – på alle turer.

Fastpris

Christiania Taxi er dessuten den eneste tilbyderen av fastpriser innenfor Ring 1, 2 og 3 i Oslo. Ved bestilling gjennom vår app har du faste priser å forholde deg til. Tilbudet gjelder mandag til torsdag i tidsrommet 18.00-06.00.

Les mer om tilbudet innenfor Ring 1, 2 og 3 her.