Christiania Taxi er en stolt leverandør av tilleggstjenester til detaljhandel, næringsliv og det offentlige.

Persontransport

Vår viktigste oppgave er å bære deg trygt og rimelig til din destinasjon. Vi ønsker å være din faste reiser partner. For bestilling av Christiania Taxi kan du ringe 02365, last ned vår app eller via vår hjemmeside.

Packet Transport

Skynd å levere et brev eller en pakke? Kontakt oss på 02365, og vi vil ordne levering, uten ekstra kostnader. Er det spesielle krav knyttet til leveransen, for eksempel, signatur, så vi tar gjerne imot jobben godt.

Flytaxi

Christiania Taxi vil være det rimeligste alternativet for flyplassen. Vi bringer deg til Gardermoen fra kr. 590, avhengig av hvor du bor. (Vet ikke om den delen virkelig trengte) Min mening: (drosjer bør nevnes – i korte trekk / med priser kanskje?)

Drosjesjåfør til våre lisenstakere Christiania Taxi å nå sine mål ved å bygge på vekst av eiere og drivere ferdigheter.

Kjære drosjesjåfør ! Vi håper du vil vurdere å kjøre for rettighetshavere tilknyttet Christiania Taxi i fremtiden. Dersom du ønsker å følge oss, hadde vi naturligvis blitt begeistret for det. Vi vil gjerne vite hva du legger vekt på, og det er viktig for deg i din karriere som en drosjesjåfør . Da kan vi ta det i betraktning når vi legger planer for framtyiden. Vi ber deg om å fylle ut følgende: