Bedrifter - CHRISTIANIA TAXI

Bedrifter

Som bedriftskunde vil du motta løsninger som best vil ivareta dine interesser som leverandør. Vi strekker oss langt for å tilfredsstille eventuelle behov som måtte melde seg, og skreddesyr løsninger i samarbeid med deg som kunde.

Hvorfor velge oss?​

Christiania Taxi har i en årrekke levert fremragende tjenester til flere offentlige leverandører. Våre grunnverdier som profesjonalitet, nøyaktighet og vennlighet speiles i vår utførelse av tjenestene. Som leverandør er vi opptatt av å levere tjenester med høy kvalitet.

Bedriftskunde

Kjære framtidige kunde! Christiania Taxi vil gjerne være din nye leverandør av taxitjenester. Vi ønsker å legge alt til rette for å kunne tilby deg de beste løsninger, og den beste servicen når du i framtiden har behov for våre tjenester. Vi har alle forutsetninger for å være ditt raskeste og rimeligste reisealternativ.

Vi tilbyr flere bestillingsverktøy for å tilpasse oss deres behov.

=

URL-link

Her forekommer bestilling gjennom en URL-link lagret på deres datamaskin(er).

Her vil resepsjonist legge inn bestilling av taxi på vegne av en kollega, forretningspartner, kunde eller andre.

Med dette verktøyet har resepsjonisten også mulighet til å endre booket eller reservert tur, og han/hun kan faktisk også kansellere hele bestillingen. Dette vil spare resepsjonisten for flere minutter i ventetid på telefon, og vil effektivisere hverdagen til vedkommende.

=

Bestillingsterminal i form av nettbrett

Her kan dere velge mellom to varianter:

Den første varianten vil stå i et stå-høyde stativ i deres lobbyområde, og bestilling foretas av passasjeren selv. Da vil ikke resepsjonist eller noen andre være ansvarlig for bestilling eller booking.

Den andre varianten er bestillings-nettbrett i holder på resepsjonsdisken. Her vil også passasjer bestille tur selv, men det er enklere for resepsjonist å gripe inn/veilede eller hjelpe passasjeren dersom det skulle være noen spørsmål rundt bestillingen.